2022. júliusában támadásba lendült a rezsidémon, ami jó alapot szolgáltatott arra, hogy végre lecseréljem az összes hagyományos izzót LED-re. Eredetileg az volt a terv, hogy a régiek kiégésével folyamatosan, lámpáról-lámpára cserélek, de ez így nagyon lassan haladt, a helyiségek többségében még túlnyomórészt hagyományos vagy halogén izzók világítottak.
Nekem tetszenek ezek a mostanában divatos alacsony médiaállványok. Ami nem tetszik, az a rajtuk lévő árcédula. Viszont az 50"-os plazmához túl magas volt a régi állvány. Elő hát a fűrésszel.
Könnyű, finom étel, gyorsan kész. Az étel lényege, hogy a zöldségek valamennyire ropogósak, frissek maradjanak (ez nem lecsó!), ezért végig erős lángon kell készíteni, szünet nélkül forgatva-kevergetve, hogy ne kapja oda az ételt. A tésztát al dente kell főzni (az az állapot, amikor már pont nem nyers belül).
Az új lakásba az IKEA konyhakínálatából választottunk egy antikolt fenyő előlapos kombinációt. Az elemes konyhák között az egyik legjobban átgondolt felépítésű, de egy kis barkácsolásra ebben az esetben is szükség volt.