Egy kis szelet

az életemből. Hifi, hangdobozépítés, számítástechnika, csináld magad. Fogyaszd bátran, nem hízlal.

-30 kg

Ez történik, 2010. március 13.

Ez is megvan. Peak-to-peak 30 kg esett le múlt szeptember óta. Az utolsó 5 kg nagyon lassan ment le, de már egy ideje nem is fogyókúrázom. Ez azt jelenti, hogy 73-75 kg közötti tömegeket mérek, ami nekem elvileg ideális. És a mérleg: póló és általában a ruhaméret XL-ről M-re. Farmerméret 40-ről 33-ra. A 10 évvel ezelőtti nadrágszíjamat, ami már évek óta körbe sem ért a legbelső lyukba kell csatolni. :)

-20 kg

Ez történik, 2009. november 20.

Nincs is igazából mit írni hozzá. Még 10 kg van vissza a célig. Két dolog változott az utóbbi időben. Egyrészt kicsit lassult a fogyás (most kb. 1 kg/hét, ami azért még mindig elég jó), másrészt mostanában kezdek újra éhes lenni. Azt gondolom, hogy ez amiatt is lehet, mert a könnyebben bontható testzsír (sejtek közötti zsírszövet) mostanra gyakorlatilag eltűnt a szervezetemből, már csak a bőr alatti háj van, az sem túl sok (igazából ennek eltüntetése miatt kell még azt a 10 kg-t ledolgozni).

Vettem egy 34-es nadrágot. Eleinte kicsit szűk volt, de most már kicsit ezt is kell igazgatni.

Bringa

Ez történik, 2009. október 17.

El sem hiszem, hogy végre vettem bringát. :) Évek óta szerettem volna venni, csak valami mindig közbejött. Pontosabban: mindig volt valami más, amit éppen fontosabbnak tartottam. Mert ez az igazság. De most megvan.

Erre tessék a folytatáshoz

-10 kg

Ez történik, 2009. október 01.

Mostantól hivatalos, hogy megvan az első 10 kg. Ugyanis kb. hat hete fogyózunk (mert ezt nem lehet úgy csinálni, ha a bolognai pizzát esznek veled szemben). Mostanra sikerült 10 kg-tól megszabadulni. :)

A módszer egyszerű. Kicsit át kellett rendezni a mit, mikor, mennyit eszek kérdést. Normál reggeli (előtte nem reggeliztem egyáltalán), kis adag ebéd, minimális vacsora. Szénhidrát, lisztes étel, cukor, édesség kitiltva. Félig szerencsés vagyok, mert egyáltalán nem vagyok édesszájú szerencsére. Kenyér max. egy vékony szelet és fehér helyett bajor magos rozskenyér (két hét alatt fogy el fél kg, LOL), tészta nincs, krumpli, rizs minimális és csak ebédhez.

Erre tessék a folytatáshoz

Zsírégetés

Ez történik, 2009. szeptember 15. 9:10

Ma gyalog jöttem a Blahától a munkahelyemig (kb. félúton az Infopark és a Petőfi híd budai hídfő között) a zsírégetés jegyében. Jól esett, azt hiszem rendszert csinálok belőle. Kb. fél óra séta, az érdekes az volt benne, hogy azokkal az autósokkal, akikkel a Blahán együtt indultam csak a Mester utcánál találkoztam újra. Érdemes 8.30-kor a Nagykörúton autózni. :)