Hobbi morzsák

Szórakoztatásul és okulásul.

Pestos-padlizsános tészta

Könnyű, finom étel, gyorsan kész. Az étel lényege, hogy a zöldségek valamennyire ropogósak, frissek maradjanak (ez nem lecsó!), ezért végig erős lángon kell készíteni, szünet nélkül forgatva-kevergetve, hogy ne kapja oda az ételt. A tésztát al dente kell főzni (az az állapot, amikor már pont nem nyers belül).

Hozzávalók

  • 1 padlizsán
  • Kis üveg (150-200 g) piros pesto
  • 1 nagy fej lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6-7 db. paradicsom
  • Fél liter főzőparadicsomlé
  • Fél kg. vegyes gomba
  • Bazsalikom
  • Reszelt sajt
  • 25 dkg farfalle tészta

Tovább...

https://subvoice.hu/otthon/hami/pp_teszta/