Egy kis szelet

az életemből. Hifi, hangdobozépítés, számítástechnika, csináld magad. Fogyaszd bátran, nem hízlal.

Pestos-padlizsános tészta

A ház körül, 2008. november 02.

Konyha (5)

Ezt az Infoparki konyha tésztabárjában lestem el. Könnyű, finom étel, gyorsan kész. Az étel lényege, hogy a zöldségek valamennyire ropogósak, frissek maradjanak (ez nem lecsó!), ezért végig erős lángon kell készíteni, szünet nélkül forgatva-kevergetve, hogy ne kapja oda az ételt. A tésztát al dente kell főzni (az az állapot, amikor már pont nem nyers belül).

Hozzávalók

  • 1 padlizsán
  • 4 ek. piros pesto
  • 1 nagy fej hagyma (ha van, lila)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6-7 db. paradicsom
  • Fél kg. vegyes gomba
  • Bazsalikom
  • Reszelt sajt
  • 1 cs. farfalle tészta
  • Fél liter főzőparadicsomlé

Erre tessék a folytatáshoz