Impresszum

Ki ez? Mi ez? Minek ez?

Magamról

Ezt az oldalt egyedül, magánszemélyként üzemeltetem. Egy hobbi, azért csinálom, hogy valamiféle tudást adhassak át illetve a webes fejlesztői tudásomat karbantartsam.

Az oldalról

Ez a weblap 2002. januárjában indult és a gondolataimről illetve a hobbiaimról szól: számítástechnikáról, hifiről, hangdobozépítésről, barkácsolásról és még sok mindenről. Néha valami zeneszerűség is kiesik a billentyűzetből, ezeket is itt publikálom.

Az oldal gyakorlatilag teljes egészében saját fejlesztés szerver oldalon. A 2002-es első változat óta számtalan kisebb-nagyobb fejlesztés, többszöri újraírás nulláról illetve redesign történt, ennek eredménye az, amit most látsz.

Felhasználási feltételek

Az oldal semmilyen személyes látogatói adatot nem gyűjt és nem tárol.

Az oldal tartalmát szerzői jog védi. Felhasználás a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 feltételei szerint. Tömören: a tartalmat szabadon megoszthatod és átdolgozhatod, amennyiben a forrást megnevezed, ezen tevékenységed nem üzleti haszonszerzés céljából történik illetve a feldolgozott művet is ugyanezen licenc alatt publikálod.

A tartalom helyességéért illetve az oldalon találtak felhasználásából eredő károkra semmiféle garanciát nem vállalok. Az információk alkalmazása minden esetben a látogató saját felelősségére történik.

Felhasznált művek

Kapcsolat

A tartalmat ingyen bocsátottam rendelkezésre, ugyanakkor kérlek értsd meg, hogy nincs szabadidőm az egyéni problémák támogatására. Ha gondod van, keress rá megoldást önállóan. Rengeteg információ van ezen az oldalon is, nem beszélve az internetről (a google neked is barátod).

Kérlek, hogy a kérdésedet, problémádat valamilyen, az adott a témával foglalkozó fórumban vitasd meg.

Ha a fentieket megértetted és a javascript engedélyezve van, ide kattintva küldhetsz nekem levelet. Kizárólag az oldallal kapcsolatos technikai és szerzői jellegű levelekre válaszolok.